می خوای مقاله برای ژورنال سطح بالا چاپ کنی!
پس یه بار برای ترجمه هزینه کن
نیاز به ویرایش نیتیو با گواهی ویرایش داری
بدون واسطه کارتو به مترجم بسپار
نیاز به رفع مشابهت مقاله داری؟
اولین مرکز تخصصی رفع سرقت ادبی در ایران
گزارش مشابهت Ithenticate ارزان ترین در ایران!
صدور گزارش در کمتر از 15 دقیقه

نمونه ترجمه تخصصی علوم غذایی درباره تاثیر ترکیبات پلی فنولیک بر آسیب ایجاد شده توسط مگس گلرنگ

نمونه ترجمه از فارسی به انگلیسی
ترجمه  علوم غذایی

ترجمه اصطلاحات علوم غذایی

مگس گلزنگ به انگلیسی

safflower fly

بذر به انگلیسی

seed

موم سطحی به انگلیسی

surface wax

 ترجمه فارسی

تاثیر ترکیبات پلی فنولیک بر آسیب ایجاد شده توسط مگس گلرنگ

گلرنگ Carthamus tinctorius از جمله گیاهانی می باشد که امروزه بیشتر برای تولید دانه به منظور استخراج روغن خوراکی و نیز تغذیه پرندگان کشت می شود [1]. محتوای روغن دانه گلرنگ بین 29 تا 34 درصد می باشد و به دلیل دارا بودن رنگ روشن، اندیس یدی بالا و طعم مطبوع، دارای جایگاه ویژه ای در صنایع غذائی می باشد [2]. همچینن روغن گلرنگ به دلیل دارا بودن مقادیر بالای لینولئیک و اولئیک اسید که پیش سازهای تولید ایکوزانوئیدها هستند دارای اثرات درمانی نظیر کاهش فشار خون، منبسط کننده عروق و تعدیل کننده سیستم ایمنی می باشد [3]. علی رغم دارا بودن ارزش غذائی و داروئی بالا، اخیرا به گلرنگ به عنوان یک گیاه استراتژیک از نظر اقتصادی کمتر توجه می شود. یکی از دلایل این کاهش توجه، کاهش عملکرد دانه ای گلرنگ می باشد که ناشی از وجود چندین آفت بخصوص مگس گلرنگ (Acanthiophilus helianthi) است. لاروهای این حشره با تغذیه از برگچه های گل به دانه های گلرنگ حمله کرده و علاوه بر کاهش میزان روغن موجود در دانه های آلوده (حدودا 8/37 درصد)، بعضا باعث از بین رفتن آنها نیز می شوند [4]. کنترل شیمیائی این آفت به دلیل طبیعت چند میزبانه، پلی فاژ بودن آفت و همچنین نحوه تخم ریزی حشره روش کارآمدی محسوب نمی باشد [5]. از این رو به نظر می رسد استفاده از ارقام مقاوم مناسب ترین روش در کنترل این آفت باشد. بررسی ها نشان داده اند که گیاهانی از گونه های وحشی C. glaucus، C. palaestinus، C. tenuis و C. oxyacanth، نسبت به مگس مقاوم بوده و آلوده نمی شوند [4]. همچنین در مطالعه ای با تلاقی بین گونه ای C. tinctorius × C. oxyacanthus ، جمعیت گلرنگی با بذر پوسته مشکی و مقاوم به مگس گلرنگ (A82) معرفی شده است [6]. سازوکار مقاومت به حشرات در گیاهان به سه گروه آنتی زنوز، آنتی بیوز و تحمل تقسیم می¬شوند [7]. در مکانیسم آنتی زنوز، ویژگی¬های گیاهی از جمله ویژگی های مورفولوژیک منجر به دور شدن حشرات از گیاه میزبان می¬شود [8]. وجود ساختارهای خاص بذر از جمله کرک، واکس، موم سطحی، دیواره¬های فیبری، سختی و رنگ بذر از جمله ویژگی های مورفولوژیک دخیل در مکانیسم آنتی بیوز می باشند [9] . اما در مکانیسم آنتی بیوز، گیاه با تولید ترکیبات بیوشیمیائی، بر نمو، تولیدمثل و بقاء حشره اثرات منفی دارد [10]. مواد شیمیایی از نوع سموم فیزیولوژیک، شایع¬ترین مواد درگیر در ایجاد مقاومت با مکانیسم آنتی بیوز در گیاهان می¬باشند و شامل پنج گروه ترپنوئیدها (Terpenoids)، کینون‌ها (Quinones)، آلکالوئیدها (Alkaloids)، گلوکوزینولات‌ها (Glucosinolates) و فلاونوئیدها (Flavonoids) می باشند، که همه این ترکیبات متعلق به گروه بزرگ متابولیت های ثانویه هستند [11]. همچنین برخی ترکیبات غیر مغذّی در دانه از جمله لکتین¬ها، بازدارنده¬های پروتئیناز و مهارکننده آلفا-آمیلاز نیز در این نوع مکانیسم موثر می¬باشند [12]. در سازوکار تحمل، گیاه علیرغم آلوده شدن به آفت، بدون از دست دادن بنیه و کاهش شدید محصول به رشد خود ادامه داده ولی با این حال، آسیب می¬بیند [13]. با این وجود به نظر برخی پژوهشگران، در مقاومت گیاهان به حشرات، به ندرت یک مکانیسم مشارکت دارد و گاهی دو یا هر سه مکانیسم منجر به ایجاد مقاومت می¬گردند [14]. در گلرنگ، برای آفت مگس گلرنگ، مقاومت آنتی زنوزی تاکنون گزارش نگردیده است، هرچند که امری و نولز [15] ادعا داشتند که رنگ بذر در گلرنگ می¬تواند منجر به مقاومت به حشرات بذرخوار گردد. در مطالعه قبلی، ما نشان دادیم، بذرهای با پوسته رنگی درمقایسه با بذرهای با پوسته سفید دارای ضخامت، سختی و تراکم بیشتری در پوسته بذر می باشند. بر همین اساس ما پیشنهاد کردیم ساختار مورفولوژیکی، سختی و رنگ پوسته بذر می توانند از طریق مکانیسم آنتی زنوز در مقاومت به مگس گلرنگ مشارکت داشته باشند [16].
ترجمه انگلیسی

Inhibitory effect of Polyphenolic compounds on the damage caused by the safflower fly

Safflower seeds are used as cooking oil and poultry feed [1]. Oil content of safflower ranges between 29 and 34% and it considered as a quality oil given its bright color, high iodine index, and pleasant taste [2]. In addition, safflower oil is rich of linoleic and oleic acids that are ingredients for eicosanoids generation. They have anti-blood pressure and vasodilation effect and adjust the immune system [3]. Despite all the nutrient and medical values of the plant, it has received less attention recently from economic viewpoint as a strategic plant. One reason for this is the decline in safflower seed productivity, which is due to a specific pest known as safflower fly (Acanthiophilus helianthin). The larvae of the insect feed on the leaflet of the flower and damage the seed so that in addition to a decrease in oil content in the contaminated seeds (about 37.8%) it even completely damages the seed [4]. Chemical pesticides are not efficient ways to fight the pest given its multi-host and polyphagia nature and its spawning method [5]. It appears, therefore, that using resistive genotypes is the best way to control the pest. The wild genotypes like C. glaucus, C. palaestinus, C. tenuis, and C. oxyacanth are resistive to the fly [4]. A mixture of C. tinctorius * C. oxyacanthus yielded a safflower population with black seed crust resistive to safflower fly (A82¬) [6]. Insects resistance mechanism in plants is categorized as antixenosis, antibiosis, and endurance [7]. Antixenosis mechanism is one of the morphological specifications that keeps insects away from the host plant [8]. Specific structures of the seed like the wool, wax, surface wax, fiber crusts, rigidness, and color are the morphological specifications of antibiosis mechanism [9]. Using antibiosis mechanism, the plant produces biochemical compounds that negatively affect growth, reproduction, and survival of the insect [10]. Physiological toxin chemical compounds are the most common compounds involved in developing resistance through antibiosis mechanism in plants. There are five groups of these chemical compounds namely terpenoids, quinones, alkaloids, glucosinolaes, and flavonoids. All these compounds belong to a large group of secondary metabolites [11]. In addition, some non-nutrient compounds in the seed like lectins proteinase inhibitors, and alpha-amylases inhibitors affect this mechanism [12]. In the case of endurance mechanism, while the plant is inflicted, it keeps growing without a considerable loss of strength and yield; although it is damaged to some extent [13]. Some authors believe that barely only one defense mechanism is used and in most of the cases, two or three mechanisms are engaged [14]. There has been no report for antixenousis defense mechanism in safflower against safflower fly. However, Emri and Nols [15] claimed that the seed color can create resistance to seed bugs. In our previous work, we showed that colored seed crust, compared to white crust, tend to be thicker and with higher density. Based on this finding, the authors proposed that morphological structure, rigidity, and seed crust color can be involved in the resistance against safflower fly through antibiosis mechanisms [16].

قیمت ترجمه مقاله isi علوم غذایی و قیمت ترجمه انگلیسی به فارسی علوم غذایی

قیمت ترجمه تخصصی تغذیه - سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

محاسبه قیمت

سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

لطفا جهت سفارش ترجمه تخصصی تغذیه و تعیین هزینه، فایل خود را ارسال کنید.

ارسال فایل بیشتر

کانال تلگرام ترجمه لبخند برای مطالعه بیشتر در مورد نگارش آکادمیک و نکات مهم به کانال تلگرامی ما مراجعه کنید.

لینک های مفید

  • پس از ترجمه چکیده نوبت به ترجمه مقاله آی اس آی میرسد، برای مشاهده نکات آموزشی در زمینه ترجمه آی اس ای به صفحه اموزش نگارش آکادمیک مراجعه کنید.
  • همچنین برای مشاهده نرخ ترجمه آی اس آی و آشنایی بیشتر با مجلات آی اس آی به صفحه ترجمه آی اس آی مراجعه کنید
  • اگر قبلا مقاله خود را ترجمه کرده اید و داور مجله از نظر نگارشی به مقاله ایراد گرفته، می توانید هزینه ویرایش مقالات آی اس آی با کیفیت نیتیو را همراه با نکات آموزشی در ویرایش نیتیو مشاهده کنید.
  • اگر مقاله شما به دلیل ایراد پلاجریزم (دزدی ادبی) مردود شده، جهت آشنایی با دزدی ادبی یا پلاجریزم صفه رفع پلاجریزم بروید
  • رزمه نویسی یکی از مهارتهای افراد موفق و حرفه ای در عصر حاضر است، یک رزومه استاندارد و مطابق با اصول گام اول در کسب شغل مناسب شماست. برای آشنایی با مهارتهای رزومه نویسی به صفحه آموزش رزومه نویسی بروید
liveChat
×
راه های ارتباط با ما:
×

ترجمه تخصصی لبخند جهت ارائه خدمات و تجربه ای بهتر به شما، از کوکی استفاده می کند.

لطفا با بیان نظر خود ما را در ارتقاء کیفیت این صفحه یاری کنید

میانگین میزان رضایت کاربران 88% آیا مطالب این صفحه برای شما مفید بود؟ happy face unhappy face
نمونه ترجمه آی اس آی ترجمه مقاله مدیریتی ترجمه مقاله حسابداری ترجمه مقاله مهندسی صنایع ترجمه مقاله پزشکی ترجمه مقاله روانشناسی ترجمه مقاله پرستاری ترجمه مقاله بهداشت محیط ترجمه مقاله پریفیوژن قلبی ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله صنایع غذایی ترجمه مقاله فلسفی ترجمه مقاله ادبی ترجمه مقاله حقوقی ترجمه مقاله تاریخ ادبیات ترجمه مقاله فقهی ترجمه مقاله کشاورزی ترجمه مقاله اقتصادی ترجمه مقاله علوم سیاسی ترجمه مقاله هوش مصنوعی
با ما همراه شوید: اینستاگرام ترجمه لبخند فیسبوک ترجمه لبخند لینکدین ترجمه لبخند تلگرام ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه آپارات طراحی و اجرا: خدمات ترجمه لبخند
کلیه حقوق متعلق به دفتر خدمات ترجمه لبخند است.
© 2010-2024
با ما تماس بگیرید:
تلفن ترجمه لبخند02634421844
موبایل ترجمه لبخند09198220164
موبایل ترجمه لبخند 09198385716
ایمیل ترجمه لبخند Labkhand.office@gmail.com