ترجمه تخصصی تغذیه

ترجمه-کتاب

بهترین سایت ترجمه تخصصی تغذیه

ترجمه لبخند، بهترین سایت ترجمه تخصصی تغذیه با بیش از ده سال تجربه موفق در زمینه ترجمه تخصصی تغذیه
نمونه ترجمه تخصصی

مترجم تخصصی تغذیه

مترجمان ما با تکیه بر تجربه و تخصص، آماده ارائه ترجمه ای با کیفیت به شما هستند. ترجمه تخصصی تغذیه به صورت مفهومی، دقیق و روان و با توجه به معنای خاص اصطلاحات تغذیه انجام می شود. تمامی ترجمه ها همراه با تضمین کیفیت ارائه می شوند.

ترجمه تخصصی تغذیه فارسی به انگلیسی

ترجمه فارسی به انگلیسی تغذیه کاملا به صورت مفهومی و با نگارش نیتیو انجام می شود. همچنین ترجمه تغذیه فارسی به انگلیسی همراه با ضمانت کیفیت و پذیرش مجله ارائه می شود. ضمانت ترجمه تغذیه فارسی به انگلیسی بدون محدودیت زمانی می باشد.
نمونه ترجمه تخصصی

ترجمه تخصصی تغذیه انگلیسی به فارسی

ترجمه تخصصی تغذیه انگلیسی به فارسی ارزان و فوری و در عین حال با کیفیت را از ترجمه تخصصی لبخند بخواهید. ترجمه تخصصصی تغذیه انگلیسی به فارسی توسط مترجم حرفه ای و آشنا با موضوع و اصطلاحات تخصصی انجام می شود.

قیمت ترجمه تخصصی تغذیه - سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

محاسبه قیمت

سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

لطفا جهت سفارش ترجمه تخصصی تغذیه و تعیین هزینه، فایل خود را ارسال کنید.

ارسال فایل بیشتر

مشاوره و ارسال فایلWhatsAap icon مشاوره و ارسال فایلtelegram icon

نمونه ترجمه تخصصی تغذیه

صرفا به تعریف لفظی از کیفیت ترجمه تخصصی تغذیه اکتفا نکنید. این حق شما است که قبل از سفارشی ترجمه تخصصی تغذیه از کیفیت ترجمه و روانی آن اطمینان حاصل کنید. ما به این حق شما احترام می گذاریم. در ادامه می توانید نمونه ترجمه تخصصی تغذیه که توسط مترجمان متخصص و با تجربه ما انجام شده اند را مشاهده کنید.
نمونه ترجمه تخصصی

آبمیوه و فرآوردها

آب میوه ها و فرآورده های آن از جمله محصولاتی است که توسط میلیون ها مصرف کننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. مركبات تقريبا در ٥٠ كشور در سراسر دنيا بعمل مي آيد و به خاطر طعم و كيفيت خوب ميوه آن ها شناخته شده اند. با افزایش تولید مرکبات به بیش از میزان مصرف مورد نياز، صنعت توليد آب ميوه توسعه یافت.صنعت مرکبات شامل فرآورده های پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو شیرین و لیموترش و تبدیل آن‌ ها به آب میوه و فرآورده های جانبی می باشد (آنتیل، 2011). پرتقال مهم ترین میوه در بین مرکبات

Fruit juice

Fruit juices and side-products enjoy a market of millions consumers all around the world. Citrus trees grow in about 50 countries and the fruits are very popular thanks to their good taste and quality. Fruit juice industry appeared when the production of citrus fruit exceeded consumption. Citrus fruit industry uses citrus fruits such as orange, tangerine, grapefruit, sweet lemon, and lemon for producing juice and other side products (Antil, 2011). Orange is one of the main citrus fruits and it is produced in different regions of the world so that orange fruits produced in each region has different and unique

ادامه مطلب

پلیمر زیست تخریب پذیر

پلیمرهای زیست تخریب پذیر پتانسیل قابل توجهی در فناوری زیستی و مهندسی زیستی دارند. با این حال، برای برخی کاربرد¬ها محدودیت¬هایی در استفاده از آن¬ها وجود دارد به همین دلیل اغلب به صورت کامپوزیت مورد استفاده قرار می¬گیرند. این غشاها دارای کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی، پزشکی و داروسازی هستند. از جمله این کاربردها می توان به : پوشش ایمپلنت¬های ارتوپدی، پوشش زخم و پوشش بیرونی مواد غذایی اشاره نمود. در پژوهش حاضر از کامپوزیت کیتوسان و ژلاتین و افزودنی با خاصیت برای تهیه غشای آنتی باکتریال مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج بدست آمده از تصویر¬های FE-SEM، آزمایش¬های

Biodegradable polymer

Biodegradable polymers are featured with notable potentials for biotechnology and bioengineering purposes. Still, there are limitations in their applicability so that in many cases composite forms are used. The membranes are widely used in food industries, medicine, and pharmacy. Among these usages are orthopedic implants coverage, wound dressing, and external coverage of food stuffs. The present study is focused on chitosan composite, gelatin, and a useful additive for production of antibacterial membrane. The results of FE-SEM imaging, antibacterial experiments, fibroblast cells culture, and strain and thermal tests were examined. Afterward and to develop antibacterial properties, the developed membranes were used

ادامه مطلب

تأثیر افزودن پروتئین دانه کنجد و آنزیم ترانس‏گلوتامیناز بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی

کیک و کلوچه دارای ارزش غذایی بالا و تأمین کننده بخشی از انرژی تمامی گروه های سنی می باشد. کیک ها محصولاتی بر پایه آرد گندم، شکر، تخم مرغ و مایعاتی مانند شیر هستند. ماتریکس پروتئینی گلوتن در محصولات صنایع پخت، عامل اصلی خواص مهم خمیر نظیر کشش پذیری، مقاومت در برابر کشش، قابلیت اتساع، تحمل در حین اختلاط و توانایی نگهداری گاز می¬باشد که فقدان آن در محصولات بدون گلوتن سبب تولید فرآورده¬ای با بافت شکننده، رنگ ضعیف، حجم و تخلخل کم می¬شود (گالاگر و همکاران، 2004). امروزه حساسیت‌های غذایی از عوامل نگرانی برخی افراد در اغلب کشورها است.

the effects of adding Sesamum indicum L. protein and transglutaminase enzyme on physico-chemical

Cakes and cookies have high nutritional value and supply energy for all age groups. Cakes are based on wheat flour, sugar, egg, and liquids like milk. Gluten protein matrix in backing industries products is the main source the key properties of dough like extendibility, extension resistance, extensibility, texture resistance to mixing, and capability to keep gases. Lack of these properties in gluten free products leads to a fragile texture, pale color, and low volume and low porosity (Gallagher et al., 2004). Food allergies is one of the main concerns for many in all around the world. Gluten intolerance (Coeliac disease)

ادامه مطلب

خصوصیات فيزيكوشيميايي، رئولوژيكي و حسي نان حجيم غنی سازی شده با خرفه

فرآورده هاي گندم مانند آرد و نان حاملین مناسبی براي افزودن مواد مغذي به منظور تأمین نیازهای مصرف کنندگان می باشند. همچنین نان به عنوان قوت غالب در نیمی از جهان و منبعی مناسب از نقطه نظر تغذیه ای و رژیم غذایی ارزان محسوب می شوند. در جهت حمایت تغذیه ای از خانوارهای کم درآمد، توجه به بهبود کیفیت و تنوع نان مصرفی به منظور جلوگیري از تولید ضایعات، تولید نانی با ویژگی های حسی قوی، ضروري می باشد (Becker, 1995, Guyot, 2012). نان علاوه بر تأمین بخش عمده اي از انرژي مورد نیاز بدن سهم مهمی در تأمین فیبرهاي رژیمی،

Physicochemical, rheological, and sensory properties of voluminous breads enriched by Portulaca oleracea

Wheat products like flour and bread are good carries for adding nutrients needed by the consumers. In addition, bread is the staple food of about one half of the world population and a reliable source in terms of nutrition and inexpensive diet. To improve nutritional support for low income families, it is essential to pay more attention to improving quality and diversity of available breads, minimize the wastes, and produce breads with strong sensory properties (Becker, 1995; Guyot, 2012). Along with being a main source of energy, bread also supplies the dietary fibers, some minerals (iron, calcium), and vitamins (group

ادامه مطلب

تاثیر افزودن پروتئین دانه کنجد بر ویژگی های کیک بدون گلاتن

کیک و کلوچه دارای ارزش غذایی بالا و تأمین کننده بخشی از انرژی تمامی گروه های سنی می باشد. کیک ها محصولاتی بر پایه آرد گندم، شکر، تخم مرغ و مایعاتی مانند شیر هستند. ماتریکس پروتئینی گلوتن در محصولات صنایع پخت، عامل اصلی خواص مهم خمیر نظیر کشش پذیری، مقاومت در برابر کشش، قابلیت اتساع، تحمل در حین اختلاط و توانایی نگهداری گاز می¬باشد که فقدان آن در محصولات بدون گلوتن سبب تولید فرآورده¬ای با بافت شکننده، رنگ ضعیف، حجم و تخلخل کم می¬شود (گالاگر و همکاران، 2004). امروزه حساسیت‌های غذایی از عوامل نگرانی برخی افراد در اغلب کشورها است.

the effects of adding Sesamum indicum L. protein on properties of gluten free cake

Cakes and cookies have high nutritional value and supply energy for all age groups. Cakes are based on wheat flour, sugar, egg, and liquids like milk. Gluten protein matrix in backing industries products is the main source the key properties of dough like extendibility, extension resistance, extensibility, texture resistance to mixing, and capability to keep gases. Lack of these properties in gluten free products leads to a fragile texture, pale color, and low volume and low porosity (Gallagher et al., 2004). Food allergies is one of the main concerns for many in all around the world. Gluten intolerance (Coeliac disease)

ادامه مطلب

اثر برم هگزین بر تحریک پاسخ ایمنی مخاطی

رابطة ایمونوگلوبولین A (IgA) مخاطی با مقاومت عليه ويروس برونشيت بخوبي شناخته شده است و گزارشاتي وجود دارد كه بيان مي كند رابطه معني داري بين تيتر IgA مخاطی و مقاومت عليه عفونت با ويروس برونشيت عفوني وجود دارد (Toro et al., 1994). اگرچه ایمونوگلوبولین G (IgG) سرمی در خنثی سازی ویروس برونشیت عفونی در گردش خون عمومی نقش دارد اما IgA مخاطی، به‌عنوان اولين خط دفاعي در مقابل ويروس برونشيت عفونی مطرح است و در حفاظت پرنده علیه ویروس برونشیت عفونی نقش بسیار بارزی دارد (Van Ginkel et al., 2008). بنابراين حضور آنتي بادي‌هاي ضد ويروس برونشيت عفوني در

The effect of Bromhexine on stimulating mucosal immune response

رابطة ایمونوگلوبولین A (IgA) مخاطی با مقاومت عليه ويروس برونشيت بخوبي شناخته شده است و گزارشاتي وجود دارد كه بيان مي كند رابطه معني داري بين تيتر IgA مخاطی و مقاومت عليه عفونت با ويروس برونشيت عفوني وجود دارد (Toro et al., 1994). اگرچه ایمونوگلوبولین G (IgG) سرمی در خنثی سازی ویروس برونشیت عفونی در گردش خون عمومی نقش دارد اما IgA مخاطی، به‌عنوان اولين خط دفاعي در مقابل ويروس برونشيت عفونی مطرح است و در حفاظت پرنده علیه ویروس برونشیت عفونی نقش بسیار بارزی دارد (Van Ginkel et al., 2008). بنابراين حضور آنتي بادي‌هاي ضد ويروس برونشيت عفوني در

ادامه مطلب

تاثیر ترکیبات پلی فنولیک بر آسیب ایجاد شده توسط مگس گلرنگ

گلرنگ Carthamus tinctorius از جمله گیاهانی می باشد که امروزه بیشتر برای تولید دانه به منظور استخراج روغن خوراکی و نیز تغذیه پرندگان کشت می شود [1]. محتوای روغن دانه گلرنگ بین 29 تا 34 درصد می باشد و به دلیل دارا بودن رنگ روشن، اندیس یدی بالا و طعم مطبوع، دارای جایگاه ویژه ای در صنایع غذائی می باشد [2]. همچینن روغن گلرنگ به دلیل دارا بودن مقادیر بالای لینولئیک و اولئیک اسید که پیش سازهای تولید ایکوزانوئیدها هستند دارای اثرات درمانی نظیر کاهش فشار خون، منبسط کننده عروق و تعدیل کننده سیستم ایمنی می باشد [3]. علی رغم

Inhibitory effect of Polyphenolic compounds on the damage caused by the safflower fly

Safflower seeds are used as cooking oil and poultry feed [1]. Oil content of safflower ranges between 29 and 34% and it considered as a quality oil given its bright color, high iodine index, and pleasant taste [2]. In addition, safflower oil is rich of linoleic and oleic acids that are ingredients for eicosanoids generation. They have anti-blood pressure and vasodilation effect and adjust the immune system [3]. Despite all the nutrient and medical values of the plant, it has received less attention recently from economic viewpoint as a strategic plant. One reason for this is the decline in safflower

ادامه مطلب

ردیابی ملکولی انگل کریپتوسپوریدیوم در ماکیان خانگی

گونه‌های کریپتوسپوریدیوم انگل‌های تک یاخته کوکسیدیایی با ظرفیت فراوان برای تولید مثل و انتشار هستند که به طور گسترده در پرندگان وحشی و خانگی نقاط مختلف جهان یافت می شوند. این انگل یکی از رایج‌ترین و مهم‌ترین انگل‌های ماکیان است و در بیش از 30 گونه از پرندگان در سراسر جهان از جمله مرغ، بوقلمون، اردک، غاز، بلدرچین، قرقاول و طاووس بیماری‌زا است (1،2،3). کمیته تخصصی FAO/WHO کریپتوسپوریدیوم را به عنوان پنجمین عامل زئونوز منتقله از طریق مواد غذایی طبقه بندی کرده است (4). انگل مذکور در چرخه تکاملی خود در دستگاه تنفس، دستگاه گوارش و دستگاه ادراری پرندگان

Molecular assessment of cryptosporidium parasite in domestic poultry

Cryptosporidium is a coccid protozoa parasite with a notable reproduction and proliferation capacity. It is extensively found in wild and domestic species around the world. The parasite is one of the most prevalent parasites in poultry so that they are found in 30 species of birds around the world such as chicken, turkey, duck, geese, quail, common pheasant, and peacock [1-3]. According to a specialized committee of FAO/WHO, cryptosporidium is the fifth top cause of zoonosis that is transferred through food [4]. The parasite can be found, throughout its growth process, in the respiratory, digestive, and urinary systems of birds.

ادامه مطلب

تغییرات رشد و پاتوبیوشیمی در نتیجه مصرف لازالوسید و فلورفنیکل

در کشورهای مختلف برای پرورش طیور طیف وسیعی از مواد ضد میکروبی استفاده می شود (3،4). مواد ضد میکروبی عواملی طبیعی یا سنتزی هستند که میکروارگانیسم را می‌کشند و یا رشد آن‌ها را متوقف می‌کنند. در صعنت پرورش طیور عوامل ضد میکروبی یکی از ابزارهای ضروری برای درمان و کنترل عفونت‌های باکتریایی هستند. در این زمینه، درک روابط متقابل بین باکتریها، عوامل ضد میکروبی، میزبان کننده و تجویز توأم این داروها در طراحی برنامه‌های منطقی تجویز دارو بسیار حیاتی است (1). فلورفنیکل در برابر بسیاری از ارگانیسم های گرم منفی و گرم مثبت ، از جمله برخی از سویه

growth and pathobiochemical due to the use of lasalocid and fluorophenykel A

A wide range of antimicrobials are used by poultry industries in different countries [3, 4]. The antimicrobials are natural or synthesized factors that can kill microorganisms or inhibit their growth. The antimicrobials are one of the essential tools in the poultry industry to treat and control bacterial infections. The mutual relationships between bacteria, antimicrobial factors, the host, and the simultaneous administration are determinant factors in designing logical plans of administering drugs [1]. Felorfenicol affects several negative gram and positive gram organisms such as some strains resistive to chloramphenicol, E. coli, salmonella typhimurium, and staphylococcus aureus. Through inhibiting protein synthesis, it

ادامه مطلب