می خوای مقاله برای ژورنال سطح بالا چاپ کنی!
پس یه بار برای ترجمه هزینه کن
نیاز به ویرایش نیتیو با گواهی ویرایش داری
بدون واسطه کارتو به مترجم بسپار
نیاز به رفع مشابهت مقاله داری؟
اولین مرکز تخصصی رفع سرقت ادبی در ایران
گزارش مشابهت Ithenticate ارزان ترین در ایران!
صدور گزارش در کمتر از 15 دقیقه

نمونه ترجمه تخصصی علوم غذایی درباره آبمیوه و فرآوردها

نمونه ترجمه از فارسی به انگلیسی
ترجمه  علوم غذایی

ترجمه اصطلاحات علوم غذایی

هیدرولیزنئوهسپریدوز به انگلیسی

hesperiodose hydrolysis

استر به انگلیسی

ester

گلوکز به انگلیسی

glucose

دی ساکارید نئوهسپریدوز به انگلیسی

disaccharide neohesperidose

نامیلین به انگلیسی

Namilin

فلاونوئید به انگلیسی

flavonoid

جنوب اروپا به انگلیسی

South Europe

تانگور به انگلیسی

Tangor

مناطق مدیترانه به انگلیسی

Mediterranean regions

ساتسوماس به انگلیسی

Satsumas

پرتغال ماندارینی به انگلیسی

Mandarin orange

لیمو شیرین به انگلیسی

sweet lemon

گریپ فروت به انگلیسی

grapefruit

صنعت تولید آب میوه به انگلیسی

Fruit juice industry

فرآورده هایی جانبی به انگلیسی

side product

رامنوز به انگلیسی

Rhamnose

نارینجین به انگلیسی

naringin

لیمونین به انگلیسی

Limonin

لیمونوئید به انگلیسی

limonoid

پرتقال تلخ به انگلیسی

Bitter orange

لیمو ترش به انگلیسی

lemon

نارنگی به انگلیسی

tangerine

مرکبات به انگلیسی

Citrus trees

آب میوه به انگلیسی

Fruit juices

لیموی ترش زرد به انگلیسی

Yellow sour lemon

بیضی شکل به انگلیسی

oval shape

لیمو سبز به انگلیسی

Green lemon

آب و هوای گرم و مرطوب به انگلیسی

humid and warm climaten

 ترجمه فارسی

آبمیوه و فرآوردها

آب میوه ها و فرآورده های آن از جمله محصولاتی است که توسط میلیون ها مصرف کننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. مركبات تقريبا در ٥٠ كشور در سراسر دنيا بعمل مي آيد و به خاطر طعم و كيفيت خوب ميوه آن ها شناخته شده اند. با افزایش تولید مرکبات به بیش از میزان مصرف مورد نياز، صنعت توليد آب ميوه توسعه یافت.صنعت مرکبات شامل فرآورده های پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو شیرین و لیموترش و تبدیل آن‌ ها به آب میوه و فرآورده های جانبی می باشد (آنتیل، 2011). پرتقال مهم ترین میوه در بین مرکبات است. این میوه در مناطقی از جهان به میزان زیادی کاشت می شود که هر منطقه ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد. پرتقال ماندارین (نارنگی)،نماینده پرتقال های نرم با پوست نسبتاً شل می باشد. ساتسسوماس محصول مهم ژاپن و نماینده عمده مناطق مدیترانه است. انواع دیگر که قابل توجه هستند تانگور می باشد که ترکیبی از پرتقال و نارنگی است و نوع چهارم و قابل توجه پرتقال، پرتقال تلخ می باشد که عمده مصرف آن در جنوب اروپا به منظور تولید مارمالاد مورد استفاده قرار می گیرد (بویینگ، 2012). دو گروه از مواد شیمیایی تلخ (لیمونوئید ها و فلاونوئید ها) در آب مرکبات وجود دارند. لیمونین بیشتر در دانه و بافت میوه یافت می شود. تلخی ناشی از این ترکیب در آب مرکبات به شکل ویژه در پرتقال وجود دارد. نامیلین لیمونوئید دیگری است که مانند لیمونین تلخ بوده و در احساس تلخی کل دخالت دارد. تلخی دیگر ناشی از فلاونوئید نارینجین نیز می باشد.نارینجین نیز مانند لیمونین بیشتر در بافت میوه و مواد پالپی آب میوه وجود دارد یک ایزومر غیر تلخ نیز دارد. نارینجین با دی ساکارید نئوهسپریدوز (گلوکز+رامنوز) که در تلخی دخالت دارد، تشکیل استر می دهد از هیدرولیزنئوهسپریدوز نارینجینین بدست می آید که ترکیبی با تلخی کمتر است (کلادیا، 2010). لیموی ترش زرد محصول عمده کشور ایتالیا و برخی از کشورهای مدیترانه می باشد. لیمو به طور تجاری در ایالات متحده کشت می شود. میوه زرد بیضی شکل که جدای از استفاده آن در آشپزی، می تواند به عنوان منبع مهم آب میوه ودر نوشیدنی ها محسوب شود. لیمو سبز احتیاج به آب و هوای گرم و مرطوب دارد تا بتواند در مقیاس تجاری به طعم رسیدگی مورد نظر برسد. مصر، آفریقا، مکزیک و غرب هند از جمله مناطق اصلی رشد آن می باشند. مکزیک و هند غربی سهم بالایی از تولید آن را در بر دارند. لیمو سبز نسبت به مرکبات دیگر گردتر و کوچکتر می باشد. رنگ آن سبز یا زرد متمایل به سبز و قطر آن ۱٠-٨ سانتی متر بوده و طعم آن تازه و تند می باشد (اکوموس، 2012).
ترجمه انگلیسی

Fruit juice

Fruit juices and side-products enjoy a market of millions consumers all around the world. Citrus trees grow in about 50 countries and the fruits are very popular thanks to their good taste and quality. Fruit juice industry appeared when the production of citrus fruit exceeded consumption. Citrus fruit industry uses citrus fruits such as orange, tangerine, grapefruit, sweet lemon, and lemon for producing juice and other side products (Antil, 2011). Orange is one of the main citrus fruits and it is produced in different regions of the world so that orange fruits produced in each region has different and unique specifications. Mandarin orange (tangerine) is one of main types of orange with soft peel. Satsumas, which mainly grows in Japan, is a key member of Mediterranean region citrus fruits. Another type of citrus fruit is Tangor, which is something between orange and tangerine. Bitter orange is another largely grown type of orange, which is mostly used in South Europe for producing marmalade (Boeeing, 2012). Two groups of bitter chemical ingredients found in citrus juice are limonoids and flavonoids. Limonin is mostly found in seeds and tissue of the fruit. Bitterness caused by these combinations in citrus juice is very evident in orange juice. Namilin is another limonoid with bitter taste like limonin and plays a role in the general bitterness. Another source of bitterness is flavonoid naringin, which like limonin, is mostly found in the tissue and pulp compounds of the juice with a non-bitter isomer. Naringin and disaccharide neohesperidose (glucose + Rhamnose) that have a role to play in the bitterness and yield ester are products of naringine hesperiodose hydrolysis, which is a less bitter compound (Caladia, 2010). Yellow sour lemon is mostly produced in Italy and some of Mediterranean countries. Lemon is also produced at commercial scale in the USA. In addition to cooking, the yellow oval shape fruit is also used widely in making variety of fruit juices. Green lemon needs humid and warm climate and Egypt, Africa, Mexico, and West of India are main producers of the lemon. Mexico and India are two major producers of green lemon. In comparison with other types of lemon, green lemon is smaller (8-10cm), more spherical, and greenish-yellow in color with fresh and strong taste (Ecomos, 2012).

قیمت ترجمه مقاله isi علوم غذایی و قیمت ترجمه انگلیسی به فارسی علوم غذایی

قیمت ترجمه تخصصی تغذیه - سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

محاسبه قیمت

سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

لطفا جهت سفارش ترجمه تخصصی تغذیه و تعیین هزینه، فایل خود را ارسال کنید.

ارسال فایل بیشتر

کانال تلگرام ترجمه لبخند برای مطالعه بیشتر در مورد نگارش آکادمیک و نکات مهم به کانال تلگرامی ما مراجعه کنید.

لینک های مفید

  • پس از ترجمه چکیده نوبت به ترجمه مقاله آی اس آی میرسد، برای مشاهده نکات آموزشی در زمینه ترجمه آی اس ای به صفحه اموزش نگارش آکادمیک مراجعه کنید.
  • همچنین برای مشاهده نرخ ترجمه آی اس آی و آشنایی بیشتر با مجلات آی اس آی به صفحه ترجمه آی اس آی مراجعه کنید
  • اگر قبلا مقاله خود را ترجمه کرده اید و داور مجله از نظر نگارشی به مقاله ایراد گرفته، می توانید هزینه ویرایش مقالات آی اس آی با کیفیت نیتیو را همراه با نکات آموزشی در ویرایش نیتیو مشاهده کنید.
  • اگر مقاله شما به دلیل ایراد پلاجریزم (دزدی ادبی) مردود شده، جهت آشنایی با دزدی ادبی یا پلاجریزم صفه رفع پلاجریزم بروید
  • رزمه نویسی یکی از مهارتهای افراد موفق و حرفه ای در عصر حاضر است، یک رزومه استاندارد و مطابق با اصول گام اول در کسب شغل مناسب شماست. برای آشنایی با مهارتهای رزومه نویسی به صفحه آموزش رزومه نویسی بروید
liveChat
×
راه های ارتباط با ما:
×

ترجمه تخصصی لبخند جهت ارائه خدمات و تجربه ای بهتر به شما، از کوکی استفاده می کند.

لطفا با بیان نظر خود ما را در ارتقاء کیفیت این صفحه یاری کنید

میانگین میزان رضایت کاربران 80% آیا مطالب این صفحه برای شما مفید بود؟ happy face unhappy face
نمونه ترجمه آی اس آی ترجمه مقاله مدیریتی ترجمه مقاله حسابداری ترجمه مقاله مهندسی صنایع ترجمه مقاله پزشکی ترجمه مقاله روانشناسی ترجمه مقاله پرستاری ترجمه مقاله بهداشت محیط ترجمه مقاله پریفیوژن قلبی ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله صنایع غذایی ترجمه مقاله فلسفی ترجمه مقاله ادبی ترجمه مقاله حقوقی ترجمه مقاله تاریخ ادبیات ترجمه مقاله فقهی ترجمه مقاله کشاورزی ترجمه مقاله اقتصادی ترجمه مقاله علوم سیاسی ترجمه مقاله هوش مصنوعی
با ما همراه شوید: اینستاگرام ترجمه لبخند فیسبوک ترجمه لبخند لینکدین ترجمه لبخند تلگرام ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه آپارات طراحی و اجرا: خدمات ترجمه لبخند
کلیه حقوق متعلق به دفتر خدمات ترجمه لبخند است.
© 2010-2024
با ما تماس بگیرید:
تلفن ترجمه لبخند02634421844
موبایل ترجمه لبخند09198220164
موبایل ترجمه لبخند 09198385716
ایمیل ترجمه لبخند Labkhand.office@gmail.com