می خوای مقاله برای ژورنال سطح بالا چاپ کنی!
پس یه بار برای ترجمه هزینه کن
نیاز به ویرایش نیتیو با گواهی ویرایش داری
بدون واسطه کارتو به مترجم بسپار
نیاز به رفع مشابهت مقاله داری؟
اولین مرکز تخصصی رفع سرقت ادبی در ایران
گزارش مشابهت Ithenticate ارزان ترین در ایران!
صدور گزارش در کمتر از 15 دقیقه

نمونه ترجمه تخصصی علوم غذایی درباره تأثیر افزودن پروتئین دانه کنجد و آنزیم ترانس‏گلوتامیناز بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی

نمونه ترجمه از فارسی به انگلیسی
ترجمه  علوم غذایی

ترجمه اصطلاحات علوم غذایی

کیک و کلوچه به انگلیسی

cake and cookies

کشش پذیری به انگلیسی

extendibility

 ترجمه فارسی

تأثیر افزودن پروتئین دانه کنجد و آنزیم ترانس‏گلوتامیناز بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی

کیک و کلوچه دارای ارزش غذایی بالا و تأمین کننده بخشی از انرژی تمامی گروه های سنی می باشد. کیک ها محصولاتی بر پایه آرد گندم، شکر، تخم مرغ و مایعاتی مانند شیر هستند. ماتریکس پروتئینی گلوتن در محصولات صنایع پخت، عامل اصلی خواص مهم خمیر نظیر کشش پذیری، مقاومت در برابر کشش، قابلیت اتساع، تحمل در حین اختلاط و توانایی نگهداری گاز می¬باشد که فقدان آن در محصولات بدون گلوتن سبب تولید فرآورده¬ای با بافت شکننده، رنگ ضعیف، حجم و تخلخل کم می¬شود (گالاگر و همکاران، 2004). امروزه حساسیت‌های غذایی از عوامل نگرانی برخی افراد در اغلب کشورها است. عدم تحمل گلوتن (بیماری سلیاک)، یکی از حساسیت‌های غذایی است که در آن فرد نسبت به بخش پرولامین گلوتن حساسیت نشان داده و باعث ناتوانی در هضم پروتئین‏های گلوتن گندم و همچنین پروتئین‌های مشابه در جو ، چاودار و احتمالاً جو دوسر می گردد (ابراهیم پور و همکاران، 2010). گلیادین گندم، سکالین چاودار، هوردئین جو و آونین یولاف در بروز بیماري سلیاك نقش دارند. در این بیماری، مصرف گندم توسط فرد سبب آزاد شدن هیستامین شده و باعث بروز علائم گوناگونی از جمله کهیر ، حالت تهوع ، درد معده (هیشن هوبر و همکاران، 2006)، تخریب تدریجی پرزهای روده، جذب بد مواد تغذیه‌ای و سایر مشکلات گوارشی (شوبر و همکاران، 2003) در فرد می‌شود. درمان رایج حساسیت به گلوتن، اجتناب از به‌کارگیری این پروتئین در رژیم غذایی این افراد است (هیشن هوبر و همکاران، 2006). بدین منظور تولید محصولات غذایی بدون گلوتن به ویژه انواع آردهای بدون گلوتن نظیرمواد نشاسته¬ای (ذرت، سیب زمینی و برنج)، ارزن، کاساوا، ذرت، آمارانت، گندم سیاه و سورگوم، محصولات پروتئینی مانند شیر، سویا و تخم مرغ (لیونتی و همکاران، 2015) (دادور و همکاران، 2018) و استفاده از جایگزین¬های مناسب گلوتن مانند پروتئین¬ها، هیدروکلوئیدها و آنزیم¬هایی مانند ترانس گلوتامیناز و گلوکز اکسیداز براي ایجاد اتصالات عرضی در جهت بهبود بافت فرآورده و تولید محصولات بدون گلوتن امری ضروری است ( لوپز و همکاران، 2004). (پالابیک و همکاران، 2016). با توجه به اینکه حذف گلوتن از فرآورده غذایی سبب کاهش چشمگیر ویژگی‌های کیفی فرآورده از جمله کاهش حجم و بافت ضعیف می‌شود (هاوبن و همکاران، 2012) و تمایل مصرف کنندگان به خرید این محصولات کاهش می¬یابد، اما بازار محصولات غله¬ای بدون گلوتن به طور پیوسته¬ای همگام با افزایش بیماری سلیاک و یا دیگر حساسیت¬های موجود به گلوتن رو به گسترش و پیشرفت می¬باشد.
ترجمه انگلیسی

the effects of adding Sesamum indicum L. protein and transglutaminase enzyme on physico-chemical

Cakes and cookies have high nutritional value and supply energy for all age groups. Cakes are based on wheat flour, sugar, egg, and liquids like milk. Gluten protein matrix in backing industries products is the main source the key properties of dough like extendibility, extension resistance, extensibility, texture resistance to mixing, and capability to keep gases. Lack of these properties in gluten free products leads to a fragile texture, pale color, and low volume and low porosity (Gallagher et al., 2004). Food allergies is one of the main concerns for many in all around the world. Gluten intolerance (Coeliac disease) is a food allergy that creates allergy to prolamin part of gluten and causes inability to digest wheat gluten proteins and similar proteins in barely, rye, and probably oats (Ebrahimpour et al. 2010). Gliadin in wheat, Sakhalin in rye, hordein in barley, and avena in oats are the risk factors of coeliac disease. Patients with coeliac disease cannot eat wheat because it secretes histamine, which causes symptoms like hives, nausea, GI distress (Hischenhuber et al.2006), gradual destruction of intestinal villus, poor nutrition absorption, and other digestive problems (Schober et al. 2003). The common treatment for gluten allergy is to remove it from one’s diet (Hischenhuber et al., 2006). Therefore, there is a demand for gluten free foods and gluten free flours in particular such as starch (corn, potato, rice), millet, cassava, corn, amaranth, buckwheat, and sorghum and protein products like milk, soybean, and egg (Lionetti et al., 2015; Dadvar et al. 2018). It is also imperative to use gluten substitutes like proteins and hydrocolloids and enzymes like transglutaminase and glucose oxidase to establish latitudinal connections and improve the texture of gluten free products (Lopez et al., 204; Palabiyik et al., 2016). To replace wheat flour with gluten free products, we need other flour sources like corn, potato, and rice. Rice is one of the main foods for one half of the world population with desirable specifications like good protein content, easy digestion, pleasant taste, low sodium, fat, and fiber content, high carbohydrate content, ease of digestion, and hypoallergic properties (Pongjaruvat et al., 2014). Given these specifications, lack of gluten ingredient, and reasonable price, rice flour is suitable for patients with coeliac, infant’s food, and puddings (Gujral et al., 2003).

قیمت ترجمه مقاله isi علوم غذایی و قیمت ترجمه انگلیسی به فارسی علوم غذایی

قیمت ترجمه تخصصی تغذیه - سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

محاسبه قیمت

سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

لطفا جهت سفارش ترجمه تخصصی تغذیه و تعیین هزینه، فایل خود را ارسال کنید.

ارسال فایل بیشتر

کانال تلگرام ترجمه لبخند برای مطالعه بیشتر در مورد نگارش آکادمیک و نکات مهم به کانال تلگرامی ما مراجعه کنید.

لینک های مفید

  • پس از ترجمه چکیده نوبت به ترجمه مقاله آی اس آی میرسد، برای مشاهده نکات آموزشی در زمینه ترجمه آی اس ای به صفحه اموزش نگارش آکادمیک مراجعه کنید.
  • همچنین برای مشاهده نرخ ترجمه آی اس آی و آشنایی بیشتر با مجلات آی اس آی به صفحه ترجمه آی اس آی مراجعه کنید
  • اگر قبلا مقاله خود را ترجمه کرده اید و داور مجله از نظر نگارشی به مقاله ایراد گرفته، می توانید هزینه ویرایش مقالات آی اس آی با کیفیت نیتیو را همراه با نکات آموزشی در ویرایش نیتیو مشاهده کنید.
  • اگر مقاله شما به دلیل ایراد پلاجریزم (دزدی ادبی) مردود شده، جهت آشنایی با دزدی ادبی یا پلاجریزم صفه رفع پلاجریزم بروید
  • رزمه نویسی یکی از مهارتهای افراد موفق و حرفه ای در عصر حاضر است، یک رزومه استاندارد و مطابق با اصول گام اول در کسب شغل مناسب شماست. برای آشنایی با مهارتهای رزومه نویسی به صفحه آموزش رزومه نویسی بروید
liveChat
×
راه های ارتباط با ما:
×

ترجمه تخصصی لبخند جهت ارائه خدمات و تجربه ای بهتر به شما، از کوکی استفاده می کند.

لطفا با بیان نظر خود ما را در ارتقاء کیفیت این صفحه یاری کنید

میانگین میزان رضایت کاربران 86% آیا مطالب این صفحه برای شما مفید بود؟ happy face unhappy face
نمونه ترجمه آی اس آی ترجمه مقاله مدیریتی ترجمه مقاله حسابداری ترجمه مقاله مهندسی صنایع ترجمه مقاله پزشکی ترجمه مقاله روانشناسی ترجمه مقاله پرستاری ترجمه مقاله بهداشت محیط ترجمه مقاله پریفیوژن قلبی ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله صنایع غذایی ترجمه مقاله فلسفی ترجمه مقاله ادبی ترجمه مقاله حقوقی ترجمه مقاله تاریخ ادبیات ترجمه مقاله فقهی ترجمه مقاله کشاورزی ترجمه مقاله اقتصادی ترجمه مقاله علوم سیاسی ترجمه مقاله هوش مصنوعی
با ما همراه شوید: اینستاگرام ترجمه لبخند فیسبوک ترجمه لبخند لینکدین ترجمه لبخند تلگرام ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه آپارات طراحی و اجرا: خدمات ترجمه لبخند
کلیه حقوق متعلق به دفتر خدمات ترجمه لبخند است.
© 2010-2024
با ما تماس بگیرید:
تلفن ترجمه لبخند02634421844
موبایل ترجمه لبخند09198220164
موبایل ترجمه لبخند 09198385716
ایمیل ترجمه لبخند Labkhand.office@gmail.com