می خوای مقاله برای ژورنال سطح بالا چاپ کنی!
پس یه بار برای ترجمه هزینه کن
نیاز به ویرایش نیتیو با گواهی ویرایش داری
بدون واسطه کارتو به مترجم بسپار
نیاز به رفع مشابهت مقاله داری؟
اولین مرکز تخصصی رفع سرقت ادبی در ایران
گزارش مشابهت Ithenticate ارزان ترین در ایران!
صدور گزارش در کمتر از 15 دقیقه

نمونه ترجمه تخصصی علوم غذایی درباره خصوصیات فيزيكوشيميايي، رئولوژيكي و حسي نان حجيم غنی سازی شده با خرفه

نمونه ترجمه از فارسی به انگلیسی
ترجمه  علوم غذایی

ترجمه اصطلاحات علوم غذایی

خرفه به انگلیسی

pursley

چربی به انگلیسی

fat

 ترجمه فارسی

خصوصیات فيزيكوشيميايي، رئولوژيكي و حسي نان حجيم غنی سازی شده با خرفه

فرآورده هاي گندم مانند آرد و نان حاملین مناسبی براي افزودن مواد مغذي به منظور تأمین نیازهای مصرف کنندگان می باشند. همچنین نان به عنوان قوت غالب در نیمی از جهان و منبعی مناسب از نقطه نظر تغذیه ای و رژیم غذایی ارزان محسوب می شوند. در جهت حمایت تغذیه ای از خانوارهای کم درآمد، توجه به بهبود کیفیت و تنوع نان مصرفی به منظور جلوگیري از تولید ضایعات، تولید نانی با ویژگی های حسی قوی، ضروري می باشد (Becker, 1995, Guyot, 2012). نان علاوه بر تأمین بخش عمده اي از انرژي مورد نیاز بدن سهم مهمی در تأمین فیبرهاي رژیمی، برخی املاح مانند آهن و کلسیم، ویتامین هاي گروه Bبویژه تیامین و همچنین ویتامین ) Eموجود در جوانه ي گندم( دارد. مواد اولیه اصلی در تولید نان شامل آرد، آب، مخمر و نمک بوده و افزودنی هایی چون شکر و چربی جهت بهبود ویژگی های پخت، حسی و افزایش ماندگاری نیز مورد استفاده قرار می گیرند (Fisher, 1985). استفاده از چربی های حیوانی در نان به دلایل تغذیه ای و سلامتی جای خود را به چربی های گیاهی داده و غنی سازی این فراورده ها با دانه های گیاهی ارزشمند در صدر پژوهش های صنایع غذایی قرار گرفته است. بهبود بافت، حجم، پوسته و کیفیت نان از مزایای استفاده از چربی در فرمولاسیون نان می باشد. از دیگر نقش هاي آن می توان به نقش طعم دهندگی وانرژي زایی اشاره نمود. طبق مطالعات صورت گرفته وجود طعم روغنی در نان نسبت به برخی طعمهاي دیگر از بازارپسندي خوبی برخوردار است (Heenan et al., 2008)). خرفه یا پرپهن(پرپین) با نام علمی portulaca oleracea از خانواده Oleracea گیاهی است علفی، یکساله با ساقه¬ای گوشتدار و برگهای سبز ضخیم و آبدار با ساقه¬های قرمز، گل¬های زرد یا سفید کوچک و تخم¬های سیاه ریز که خواص دارویی دارند. خرفه وحشی، علف هرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد می¬کند و در دامنه گسترده¬ای از خاک¬ها و شرایط اقلیمی مختلف می¬روید. به لحاظ طب سنتی، طبیعت خرفه سرد و تر، قابض و مدر است و حرکات کیسه صفرا، بالطبع آن جریان صفراوی را کاهش میدهد.(Asadi Gharneh and Reza Hassandokht, 2008, Naeem and Khan, 2013) خرفه یکی از گیاهان شناخته شده در طب سنتی با اثر حفاظتی بر روی کبد بوده که از زمان¬های بسیار دور مورد استفاده قرار گرفته و در درمان بسیاری از بیماریها نیز کاربرد دارد. این گیاه کبد را در برابر آسیب¬های ناشی از هجوم رادیکال¬های آزاد و درپی آن پراکسیداسیون لیپیدی در شبکه آندوپلاسمی سلول محافظت می¬کند (Zarei et al., 2015).همچنین خرفه سرشار از ترکیبات آنتی¬اکسیدانی و منبع خوبی برای کوآنزیم Q10 محسوب می شود .(Alam et al., 2014) آزمایشهای فیتوشیمیایی عصاره خرفه نشان داده است این گیاه حاوی ویتامین B1 و A، نورآدرنالین، دوپامین، اسیدهای ارگانیک مثل سینامیک، کافئیک، مالیک، اگزالیک، سیتریک و نیز کومارین¬ها، فلاوونوئیدها، گلیکوزیدهای قلبی آنتراکینونی و آلکالوئید کوئرستین می باشد. علاوه بر این هیچ نشانه¬ای مبنی بر سمی بودن این گیاه نیز تاکنون گزارش نشده است. خرفه علاوه بر اثرات مذکور، دارای اثرات ضد درد و ضد التهابی نیز می¬باشد. گیاه خرفه غنی¬ترین منبع گیاهی و دارای اسیدهای چرب امگا-۳ است (Alam et al., 2014, Uddin et al., 2014). مقدار چربی کل برگ هاي خرفه 83/5 درصد گزارش شده که 33/56 درصـد آن مربوط به اسید لینولنیک می باشد (Liu et al., 2000). خاصیت آنتی اکسیدانی این گیاه بیشتر از BHAو BHTبوده و مقدار ترکیبات فنولیک آن 88/17 میکروگرم در میلی گرم وزن خشک است. همچنین خاصیت ضد میکروبی این گیاه نیز برعلیه باکتریهای بیماری زا شناخته شده می باشد (Liu et al., 2000).
ترجمه انگلیسی

Physicochemical, rheological, and sensory properties of voluminous breads enriched by Portulaca oleracea

Wheat products like flour and bread are good carries for adding nutrients needed by the consumers. In addition, bread is the staple food of about one half of the world population and a reliable source in terms of nutrition and inexpensive diet. To improve nutritional support for low income families, it is essential to pay more attention to improving quality and diversity of available breads, minimize the wastes, and produce breads with strong sensory properties (Becker, 1995; Guyot, 2012). Along with being a main source of energy, bread also supplies the dietary fibers, some minerals (iron, calcium), and vitamins (group B and E found in wheatgrass). The main raw materials used in bread are flour, water, yeast, salt, and other additives like sugar and fat that improve baking, sensory, and shelf-life of the product (Fisher, 1985). Using animal fats in breads is no longer a common practice given the health concerns. Currently plant fats and enrichment of products by nutritionally-rich seeds are the mainstream in food industries researches. Improvement of texture, volume, crust, and quality of bread is one of the advantages of using fat in bread formulation. Another role that is filled is adding tastes and energy content of the product. As shown by the literature, fat tastes in breads is more desirable for the consumer than other tastes (Heenan et al., 2008). Portulaca oleracea or pursley is a grassy annual plant in the family Oleracea with succulent stems, yellow or white small flowers, black seeds, and medicinal properties. The wild plant is a watery weed that prefers warm and arid condition and grows in a wide range of soils and climates. According to the traditional medicine, the plant has a cold and moist humour, styptic, and diuretic and decreases bile sack movement and bile flow in return (Asadi Gharneh and Hassandokht, 2008; Naeem and Khan, 2013). Pursley is a well-known plant in traditional medicine with protective effect on the liver that is used for several therapeutic purposes. It preserves the liver against the damages caused by free radical invasion and lipidic peroxidation in the endoplasmic grid of cells (Zarie et al., 2015). In addition, pursley is rich of antioxidant compounds and a good source for Q10 coenzyme (Alam et al., 2014). Phytochemical experiment on pursley essence have shown that it contains vitamins B1, A, noradrenaline, dopamine, organic acids like cinnamic, caffeic, malic, and oxalic acids, and coumarins, flavonoids, cardiac anthraquinone glycosides, and alkaloid quercetin. In addition, there have been no report of toxic effects of this plant. In addition to the said effects, pursley demonstrated anti-pain and anti-inflammatory effects. It is the richest plant source of Omega 3 (Alam et al., 2014, Uddin et al., 2014). Total fat content of the leaves is 5.83% out of which 56.33% is linolenic acid (Liu et al., 2000). The antioxidant effects of the plant are higher than BHA and BHT and its phenolic compound content is 17.88µgr in one milligram of dry weight. In addition, antibacterial effect of the plant against pathogenic bacteria have been supported (Lie et al., 2000).

قیمت ترجمه مقاله isi علوم غذایی و قیمت ترجمه انگلیسی به فارسی علوم غذایی

قیمت ترجمه تخصصی تغذیه - سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

محاسبه قیمت

سفارش ترجمه تخصصی تغذیه

لطفا جهت سفارش ترجمه تخصصی تغذیه و تعیین هزینه، فایل خود را ارسال کنید.

ارسال فایل بیشتر

کانال تلگرام ترجمه لبخند برای مطالعه بیشتر در مورد نگارش آکادمیک و نکات مهم به کانال تلگرامی ما مراجعه کنید.

لینک های مفید

  • پس از ترجمه چکیده نوبت به ترجمه مقاله آی اس آی میرسد، برای مشاهده نکات آموزشی در زمینه ترجمه آی اس ای به صفحه اموزش نگارش آکادمیک مراجعه کنید.
  • همچنین برای مشاهده نرخ ترجمه آی اس آی و آشنایی بیشتر با مجلات آی اس آی به صفحه ترجمه آی اس آی مراجعه کنید
  • اگر قبلا مقاله خود را ترجمه کرده اید و داور مجله از نظر نگارشی به مقاله ایراد گرفته، می توانید هزینه ویرایش مقالات آی اس آی با کیفیت نیتیو را همراه با نکات آموزشی در ویرایش نیتیو مشاهده کنید.
  • اگر مقاله شما به دلیل ایراد پلاجریزم (دزدی ادبی) مردود شده، جهت آشنایی با دزدی ادبی یا پلاجریزم صفه رفع پلاجریزم بروید
  • رزمه نویسی یکی از مهارتهای افراد موفق و حرفه ای در عصر حاضر است، یک رزومه استاندارد و مطابق با اصول گام اول در کسب شغل مناسب شماست. برای آشنایی با مهارتهای رزومه نویسی به صفحه آموزش رزومه نویسی بروید
liveChat
×
راه های ارتباط با ما:
×

ترجمه تخصصی لبخند جهت ارائه خدمات و تجربه ای بهتر به شما، از کوکی استفاده می کند.

لطفا با بیان نظر خود ما را در ارتقاء کیفیت این صفحه یاری کنید

میانگین میزان رضایت کاربران 84% آیا مطالب این صفحه برای شما مفید بود؟ happy face unhappy face
نمونه ترجمه آی اس آی ترجمه مقاله مدیریتی ترجمه مقاله حسابداری ترجمه مقاله مهندسی صنایع ترجمه مقاله پزشکی ترجمه مقاله روانشناسی ترجمه مقاله پرستاری ترجمه مقاله بهداشت محیط ترجمه مقاله پریفیوژن قلبی ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله نانو فیزیک ترجمه مقاله صنایع غذایی ترجمه مقاله فلسفی ترجمه مقاله ادبی ترجمه مقاله حقوقی ترجمه مقاله تاریخ ادبیات ترجمه مقاله فقهی ترجمه مقاله کشاورزی ترجمه مقاله اقتصادی ترجمه مقاله علوم سیاسی ترجمه مقاله هوش مصنوعی
با ما همراه شوید: اینستاگرام ترجمه لبخند فیسبوک ترجمه لبخند لینکدین ترجمه لبخند تلگرام ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه لبخند یوتیوب ترجمه آپارات طراحی و اجرا: خدمات ترجمه لبخند
کلیه حقوق متعلق به دفتر خدمات ترجمه لبخند است.
© 2010-2024
با ما تماس بگیرید:
تلفن ترجمه لبخند02634421844
موبایل ترجمه لبخند09198220164
موبایل ترجمه لبخند 09198385716
ایمیل ترجمه لبخند Labkhand.office@gmail.com